Porträtt i Studio

1795:-

Porträtt i studio

1795:-

Josephine

Så vad innebär en fotografering i min studio?

För det första så handlar det om att ha total kontroll på ljuset för att på så sätt skapa bilder med de bästa förutsättningarna. Man behöver inte vara orolig för dåligt väder eller mörka kvällar vilket gör att man kan skapa bilder året om, oavsett tid på dygnet.

Kontrollen på ljuset gör också att man kan ljussätta efter olika situationer. En familjefotografering kräver en helt annan ljussättning än till exempel ett enkelt porträtt.

 

I min studio finns det tillgång till stor spegel för att kolla de sista detaljerna innan fotografering börjar. Efter det tar man plats i studion och jag guidar dig/er genom hela fotograferingen. Beroende på antal personer och olika ljusuppsättningar så tar en fotografering allt från 15 minuter upp till en timme.

Har du egna idéer så var inte blyg, det är ett samarbete både bakom och framför kameran. Ta gärna med dig flera ombyten som Pontus har gjort här.

Pontus

När fotograferingen väl är över så börjar nästa steg i mitt arbete – urval och redigering. Det finns två sätt att göra detta på varav det ena är att låta mig välja ut de bästa bilderna för överraskningsmomentet. Annars får du en länk till pixieset där du i lugn och ro kan välja bland bilderna som är enkelt svartvita och vattenstämplade.

Efter detta börjar redigeringsarbetet som tar ungefär 1-2 veckor. Bilderna levereras i ett privat galleri med länk till Google Drive för att ladda ner högupplösta versioner.

Bokningen gör du enkelt via kalendern här nedanför. För att bekräfta din tid görs en förskottsbetalning på 500kr. Du får information i ett email/sms om hur du går tillväga för att få din bokade tid bekräftad. Därför är det väldigt viktigt att du anger rätt email och telefonnummer i bokningen. Tiden går att boka om senast 1 dygn före fotografering annars uteblir förskottningsbetalningen. Detsamma gäller vid utebliven fotografering.

Resterande belopp betalas i samband med leverans av bilderna och då dras förskottsbetalningen av från slutpriset.

Har du fler frågor så tveka inte att maila
eller ännu hellre ringa mig!
Tel: 0739902927
Mail: boka@trinet.se

Porträtt i Studio

1795:-
  • 1 timmes fotografering
  • 5 färdiga bilder ingår
  • Personligt galleri
  • Extra bilder 299kr/st

Vanliga frågor

Kanske har du själv någon idé? Var inte blyg utan kom med förslag. Skicka en bild på något du/ni har tänkt att ha på er för smakråd. Annars klär man sig i det som man känner sig bekväm i och är hel och ren. Undvik gärna för mycket mönster eller tröjor med tryck på. Kanske kan ni matcha varandra på något sätt?

Att vara utomhus ställer helt andra krav på plats vid fotografering. Jag har under årens lopp hittat massor av guldkorn i Eskilstuna så har ni inget eget förslag så kommer jag gärna med något. Det beror ju också på årstiden såklart!

Ibland kan det tyvärr vara så att barnet eller barnen inte alls är på humör eller är väldigt blyga. Då andas man och försöker slappna av och ha kul istället. Jag, tillsammans med min fru har många tips och tricks för att få barnen på bra humör/mindre blyga. Just tålamod är väldigt viktigt vid fotografering av barn så det får ta den tid det tar helt enkelt!

Då kontaktar man mig så bokar vi om tiden till ett senare tillfälle utan kostnad oavsett när du hör av dig.

Först och främst så får man påminnelse i god tid innan fotografering. Kan man inte komma av någon anledning så är det bara höra av sig så bokar vi om tiden kostnadsfritt. Skulle man däremot INTE höra av sig så förlorar man förskottsbetalningen.

I samband med bokningen så skickas en faktura/kvitto ut där du antingen kan betala förskott (500kr) eller hela summan på en gång. Väljer du att betala enbart förskottet så dras det av på slutsumman vid fotografering. Betalning av hela summan sker då i samband med leveransen av bilder. Ingen betalning – inga bilder!

Vill ni välja ut bilderna själva så görs en grovsortering av mig och alla bilderna läggs upp i svartvitt på Pixieset med vattenmärkning. Där får du i lugn och ro välja ut dina bilder som du vill ha. Tänk på att beroende på paket så ingår ett visst antal bilder. Bilder utöver det kostar 299kr/st och betalas vid leverans av bilderna. Efter det kommer jag göra det stora arbetet med bilderna och de levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri. 

Vill ni ha ett överraskningsmoment så låter ni mig välja ut bilderna åt er. Det görs  alltid i samråd med min fru Josephine som får agera smakråd. Vi kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, framför allt vid familjeporträtt och jag kan garantera att ni blir nöjda.  Bilderna levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri.

Vill även poängtera att i vissa situationer av framför allt studioporträtt kanske det inte blir mer än 10-15 bilder att välja i mellan.

error: Innehållet är låst!