Artist/Promo

1995:-

Artist/Promo

1995:-

Är du en artist av något slag eller en grupp som är i behov av pressbilder eller ett nytt omslag till din senaste release? Då har du kommit helt rätt. Då jag har musiken med mig överallt och lyssnar på allt möjligt och omöjligt så har jag en bred förståelse för vad just du/ni kan tänkas vilja ha.

Antingen så har du/ni idéer med er eller så jobbar vi fram något tillsammans. Det får ta den tid det tar helt enkelt så känn ingen press. Det är 90 minuter bokat men vi kör tills vi är nöjda.

 

När fotografering väl är över börjar nästa steg i arbetet. Jag kommer göra en grovsortering av alla bilder och sen presenteras resultatet via Pixieset/Google Drive. Då väljs bilder ut för redigering och slutprodukt. Har du/ni åsikter eller synpunkter på redigering är det bara att höra av sig så ordnar vi det på bästa sätt. 

 

Bokningen gör du enkelt via kalendern här nedanför. För att bekräfta din tid görs en förskottsbetalning på 500kr. Du får information i ett email/sms om hur du går tillväga för att få din bokade tid bekräftad. Därför är det väldigt viktigt att du anger rätt email och telefonnummer i bokningen. Tiden går att boka om senast 1 dygn före fotografering annars uteblir förskottningsbetalningen. Detsamma gäller vid utebliven fotografering.

Resterande belopp betalas i samband med leverans av bilderna och då dras förskottsbetalningen av från slutpriset.

Har du fler frågor så tveka inte att maila
eller ännu hellre ringa mig!
Tel: 0739902927
Mail: boka@trinet.se

Artist/promo

1995:-
  • 90 minuters fotografering
  • Antal bilder efter överenskommelse
  • Personligt galleri

Vanliga frågor

Kanske har du själv någon idé? Var inte blyg utan kom med förslag. Skicka en bild på något du/ni har tänkt att ha på er för smakråd. Annars klär man sig i det som man känner sig bekväm i och är hel och ren. Undvik gärna för mycket mönster eller tröjor med tryck på. Kanske kan ni matcha varandra på något sätt?

Att vara utomhus ställer helt andra krav på plats vid fotografering. Jag har under årens lopp hittat massor av guldkorn i Eskilstuna så har ni inget eget förslag så kommer jag gärna med något. Det beror ju också på årstiden såklart!

Ibland kan det tyvärr vara så att barnet eller barnen inte alls är på humör eller är väldigt blyga. Då andas man och försöker slappna av och ha kul istället. Jag, tillsammans med min fru har många tips och tricks för att få barnen på bra humör/mindre blyga. Just tålamod är väldigt viktigt vid fotografering av barn så det får ta den tid det tar helt enkelt!

Då kontaktar man mig så bokar vi om tiden till ett senare tillfälle utan kostnad oavsett när du hör av dig.

Först och främst så får man påminnelse i god tid innan fotografering. Kan man inte komma av någon anledning så är det bara höra av sig så bokar vi om tiden kostnadsfritt. Skulle man däremot INTE höra av sig så förlorar man förskottsbetalningen.

I samband med bokningen så skickas en faktura/kvitto ut där du antingen kan betala förskott (500kr) eller hela summan på en gång. Väljer du att betala enbart förskottet så dras det av på slutsumman vid fotografering. Betalning av hela summan sker då i samband med leveransen av bilder. Ingen betalning – inga bilder!

Vill ni välja ut bilderna själva så görs en grovsortering av mig och alla bilderna läggs upp i svartvitt på Pixieset med vattenmärkning. Där får du i lugn och ro välja ut dina bilder som du vill ha. Tänk på att beroende på paket så ingår ett visst antal bilder. Bilder utöver det kostar 299kr/st och betalas vid leverans av bilderna. Efter det kommer jag göra det stora arbetet med bilderna och de levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri. 

Vill ni ha ett överraskningsmoment så låter ni mig välja ut bilderna åt er. Det görs  alltid i samråd med min fru Josephine som får agera smakråd. Vi kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, framför allt vid familjeporträtt och jag kan garantera att ni blir nöjda.  Bilderna levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri.

Vill även poängtera att i vissa situationer av framför allt studioporträtt kanske det inte blir mer än 10-15 bilder att välja i mellan.

error: Innehållet är låst!