Familj/Barn-Porträtt

2495:-

Familje/Barn-Porträtt

2495:-

Vid fotografering utomhus så vill jag fånga ögonblick i stunden så det ska inte kännas stelt och uppställt. Barnen får mer än gärna springa omkring och leka och är barnen glada och bekväma så brukar resten sköta sig självt!

Inomhus blir det lite mer uppställt men fortfarande ska det vara en avslappnad och skön stämning. Sitter inte barnen still är inte det hela världen. Vi gör det bästa av situationen med en stor skopa tålamod!

 

Det tar ungefär 1 timme för barn/familjfotografering. Du/ni ska aldrig behöva känna er stressade för att barnet på 1 år inte vill sitta still och göra som det är tänkt.

Min fru Josephine är ofta med mig som assistent vid familj/barnfotografering och vi tillsammans levererar det tålamod som krävs för barn. 

När fotograferingen väl är över så börjar nästa steg – urval och redigering. Då får du en länk till Pixieset där du i lugn och ro kan välja bland bilderna som är enkelt svartvita och vattenstämplade.

Du kan också låta mig välja ut bilderna för ett överraskningsmoment.

Efter detta börjar redigeringsarbetet som tar ungefär 1-2 veckor. Bilderna levereras i ett privat galleri med länk till Google Drive för att ladda ner högupplösta versioner.

Bokningen gör du enkelt via kalendern här nedanför. För att bekräfta din tid görs en förskottsbetalning på 500kr. Du får information i ett email/sms om hur du går tillväga för att få din bokade tid bekräftad. Därför är det väldigt viktigt att du anger rätt email och telefonnummer i bokningen. Tiden går att boka om senast 1 dygn före fotografering annars uteblir förskottningsbetalningen. Detsamma gäller vid utebliven fotografering.

Resterande belopp betalas i samband med leverans av bilderna och då dras förskottsbetalningen av från slutpriset.

Har du fler frågor så tveka inte att maila
eller ännu hellre ringa mig!
Tel: 0739902927
Mail: boka@trinet.se

Familje/barn-Porträtt

2495:-
  • 1 timmes fotografering
  • 10 färdiga bilder ingår
  • Personligt galleri
  • Extra bilder 299kr/st

Vanliga frågor

Kanske har du själv någon idé? Var inte blyg utan kom med förslag. Skicka en bild på något du/ni har tänkt att ha på er för smakråd. Annars klär man sig i det som man känner sig bekväm i och är hel och ren. Undvik gärna för mycket mönster eller tröjor med tryck på. Kanske kan ni matcha varandra på något sätt?

Att vara utomhus ställer helt andra krav på plats vid fotografering. Jag har under årens lopp hittat massor av guldkorn i Eskilstuna så har ni inget eget förslag så kommer jag gärna med något. Det beror ju också på årstiden såklart!

Ibland kan det tyvärr vara så att barnet eller barnen inte alls är på humör eller är väldigt blyga. Då andas man och försöker slappna av och ha kul istället. Jag, tillsammans med min fru har många tips och tricks för att få barnen på bra humör/mindre blyga. Just tålamod är väldigt viktigt vid fotografering av barn så det får ta den tid det tar helt enkelt!

Då kontaktar man mig så bokar vi om tiden till ett senare tillfälle utan kostnad oavsett när du hör av dig.

Först och främst så får man påminnelse i god tid innan fotografering. Kan man inte komma av någon anledning så är det bara höra av sig så bokar vi om tiden kostnadsfritt. Skulle man däremot INTE höra av sig så förlorar man förskottsbetalningen.

I samband med bokningen så skickas en faktura/kvitto ut där du antingen kan betala förskott (500kr) eller hela summan på en gång. Väljer du att betala enbart förskottet så dras det av på slutsumman vid fotografering. Betalning av hela summan sker då i samband med leveransen av bilder. Ingen betalning – inga bilder!

Vill ni välja ut bilderna själva så görs en grovsortering av mig och alla bilderna läggs upp i svartvitt på Pixieset med vattenmärkning. Där får du i lugn och ro välja ut dina bilder som du vill ha. Tänk på att beroende på paket så ingår ett visst antal bilder. Bilder utöver det kostar 299kr/st och betalas vid leverans av bilderna. Efter det kommer jag göra det stora arbetet med bilderna och de levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri. 

Vill ni ha ett överraskningsmoment så låter ni mig välja ut bilderna åt er. Det görs  alltid i samråd med min fru Josephine som får agera smakråd. Vi kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, framför allt vid familjeporträtt och jag kan garantera att ni blir nöjda.  Bilderna levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri.

Vill även poängtera att i vissa situationer av framför allt studioporträtt kanske det inte blir mer än 10-15 bilder att välja i mellan.

error: Innehållet är låst!