Bröllop

Bröllop

Från 3495:-

Först och främst grattis till att ni har hittat varandra och ska knyta gemensamma band. Jag är väldigt tacksam över att ni har hittat in hit i eran sökan efter en fotograf att föreviga eran stora dag.

Att dokumentera och fotografera ett bröllop är något helt fantastisk och jag kommer göra allt för att skapa fina minnen. Allt från brudklänning, ringarna till smådetaljer vid dukningen. Fest på kvällen? Jag är där i minglet och dokumenterar allt från dansen till tårtan. 

Jag kommer att guida er genom eran dag när det kommer till själva fotograferandet. Det ska vara enkelt och avslappnat för att ni ska vara så bekväma som möjligt. Mitt mål är känslor och avslappande bilder även om det såklart ibland måste bli lite uppställt – det är ju ändå bröllop!

Vi börjar med ett möte över en fika där vi går igenom era önskemål och vad ni kan förvänta er. Jag har en checklista som vi går igenom tillsammans, dels så att ni vet vad för bilder ni kan förvänta er men också för att det förenklar mitt fotograferande. Kanske har ni några specifika idéer eller något speciellt som händer som bara måste förevigas på foto.

Utöver det går vi igenom vad ni vill ha för typ av bilder. Starka färger? Svartvitt? Dova toner? Jag kommer att visa er exempel som ni kan titta på.

Väljer man det stora bröllopspaketet så ingår även en testfotografering innan. Då träffas vi för att lära känna varandra lite bättre framför och bakom kameran. Kanske har ni några idéer för posering som ni vill prova på innan? Ni får då tillgång till ett galleri på webben med några enkelt redigerade bilder.

Vid det enklaste paketet kan vi bara mötas upp på en lämplig plats och ta porträttbilder utan ett möte innan.

När eran stora dag är till ända så kan ni inom ett dygn förvänta er en lite förtitt på några bilder som jag kommer att skicka till er. Sen tar det ungefär 2-3 veckor innan resterande bilder kommer. Då får ni tillgång till ett galleri på Pixieset där ni får se bilderna. Där kan man även köpa till fler bilder om man skulle vilja.

Porträtt

2495:-
 • Perfekt för paret som söker
  bilder efter vigsel
 • 1 timmes fotografering
 • 10 färdiga bilder ingår
 • Personligt galleri
 • Extra bilder 299kr/st

Vigsel

4595:-
 • Vigsel cermoni + porträtt
 • 20 färdiga bilder ingår
 • Personligt galleri
 • Extra bilder 299kr/st

Bröllop

Från 5595:-
 • Längd efter överenskommelse
 • Ingen gräns för bilder
 • Personligt galleri

Här nedanför kan du enkelt förboka en preliminär tid/dag för eran fotografering. All annan information tas i efterhand via mail eller telefon. 

Har du fler frågor så tveka inte att maila
eller ännu hellre ringa mig!
Tel: 0739902927
Mail: boka@trinet.se

Vanliga frågor

Kanske har du själv någon idé? Var inte blyg utan kom med förslag. Skicka en bild på något du/ni har tänkt att ha på er för smakråd. Annars klär man sig i det som man känner sig bekväm i och är hel och ren. Undvik gärna för mycket mönster eller tröjor med tryck på. Kanske kan ni matcha varandra på något sätt?

Att vara utomhus ställer helt andra krav på plats vid fotografering. Jag har under årens lopp hittat massor av guldkorn i Eskilstuna så har ni inget eget förslag så kommer jag gärna med något. Det beror ju också på årstiden såklart!

Ibland kan det tyvärr vara så att barnet eller barnen inte alls är på humör eller är väldigt blyga. Då andas man och försöker slappna av och ha kul istället. Jag, tillsammans med min fru har många tips och tricks för att få barnen på bra humör/mindre blyga. Just tålamod är väldigt viktigt vid fotografering av barn så det får ta den tid det tar helt enkelt!

Då kontaktar man mig så bokar vi om tiden till ett senare tillfälle utan kostnad oavsett när du hör av dig.

Först och främst så får man påminnelse i god tid innan fotografering. Kan man inte komma av någon anledning så är det bara höra av sig så bokar vi om tiden kostnadsfritt. Skulle man däremot INTE höra av sig så förlorar man förskottsbetalningen.

I samband med bokningen så skickas en faktura/kvitto ut där du antingen kan betala förskott (500kr) eller hela summan på en gång. Väljer du att betala enbart förskottet så dras det av på slutsumman vid fotografering. Betalning av hela summan sker då i samband med leveransen av bilder. Ingen betalning – inga bilder!

Vill ni välja ut bilderna själva så görs en grovsortering av mig och alla bilderna läggs upp i svartvitt på Pixieset med vattenmärkning. Där får du i lugn och ro välja ut dina bilder som du vill ha. Tänk på att beroende på paket så ingår ett visst antal bilder. Bilder utöver det kostar 299kr/st och betalas vid leverans av bilderna. Efter det kommer jag göra det stora arbetet med bilderna och de levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri. 

Vill ni ha ett överraskningsmoment så låter ni mig välja ut bilderna åt er. Det görs  alltid i samråd med min fru Josephine som får agera smakråd. Vi kompletterar varandra på ett mycket bra sätt, framför allt vid familjeporträtt och jag kan garantera att ni blir nöjda.  Bilderna levereras efter ca 14 dagar i ett personligt galleri.

Vill även poängtera att i vissa situationer av framför allt studioporträtt kanske det inte blir mer än 10-15 bilder att välja i mellan.

error: Innehållet är låst!